Donaris 930 x 122

comercianti

SCANDAL ÎN PIAŢA „MILEA”

Astăzi a început în Piteşti, în Piaţa „Vasile Milea”, o nouă ediţie a Târgului „Mărţişor”, organizat de Serviciul de Exploatare a Patrimoniului şi Primărie.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Comercianţii au tras la sorţi locurile pe care le vor ocupa contra cost (taxă pe domeniul public). Rezultatele tragerii la sorți i-au nemulțumit, însă, pe unii dintre ei. Nemulțumiții au vociferat și s-au luat la ceartă cu ceilalți comercianți și cu reprezentanți ai Primăriei. Mai mult, și-au mutat tarabele (din locurile prestabilite de municipalitate) în alte perimetre, tot din Piața „Milea”, dar neautorizate în acest sens de municipalitate. Primăria amenință că va da amenzi dacă situația va persista. Ne îndoim că o va face.

Și alți comercianţi se vor instala în Piaţa „Vasile Milea” în zilele următoare, târgul fiind deschis până pe 8 martie inclusiv. Preţurile variază între 1 leu (mărţişoare clasice) şi câteva zeci de lei, în funcţie de complexitatea cadourilor şi a materialelor din care acestea sunt confecţionate.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90