SMART KIDS 930X122

bloc

SCANDAL LA BLOC ÎN PITEŞTI

Scandal la bloc în Piteşti.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În ultima vreme, Primăria Piteşti a primit mai multe sesizări de la cetăţeni indignaţi de faptul că sunt vecini de bloc care, cu de la sine putere, au îngrădit cu garduri metalice unele zone din spaţiul verde.

Oamenii sunt nemulţumiţi deoarece împrejmuirile afectează şi accesul pietonal, dar şi aspectul zonelor vizate. Ei cer intervenţia de urgenţă a autorităţilor pentru a fi îndepărtate împrejmurile, aşa cum solicită locatarii de la blocul A36 din Găvana. Amănunte, AICI. Conform unei hotărâri de Consiliu Local, este interzisă împrejmuirea spaţiilor publice de către locatarii de la blocuri.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Autorităţile locale informează că vor demara o acţiune de control în acest sens şi că, aşa cum s-a mai întâmplat şi cu alte ocazii, agenţii Poliţiei Locale vor interveni pentru a readuce situaţia la normal.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90