Jupiter 930 x 122

autobuze

SCANDALUL „AUTOBUZUL”: NEMULȚUMIȚI ÎN FABRICI

Scandalul „Autobuzul”: Nemulțumiți în fabrici. După cum v-am informat, aplicarea noii legislaţii în domeniu a făcut ca, de la 1 septembrie 2017, autobuzele Publitrans (societatea de transport local de călători a municipalității piteștene) să nu mai poată ieşi din Pitești nici către comuna Bascov, nici către orașul Ștefănești și nici către Metro și Carrefour.

Citiți și: ȘOFER PUBLITRANS, BĂGAT ÎN ȘEDINȚĂ

Măsura a provocat o mare nemulțumire în rândul opiniei publice.

Cetăţenii cer ca autoritățile să găsească rapid o soluţie. Până la găsirea unei eventuale soluții, însă, va începe şcoala, iar sute de copii care făceau naveta cu autobuzele Publitrans vor trebui să găsească alte mijloace de transport.

Citiți și: CATASTROFĂ! APEL PENTRU PITEŞTI

În plus, potrivit datelor oficiale, pe platforma industrială Bascov lucrează aproape 6.000 de oameni, dintre care nu mai puțin de 3.900 sunt din Piteşti. De asemenea, multe fabrici sunt în Ștefănești, dintre care cea mai mare este Nidec Motors (fosta Ana Imep). Din datele Publitrans aflăm că pe liniile Service (suspendate și ele) circulau cam 160 de angajaţi de la Nidec, cărora li se adăugau şi muncitorii de la alte companii.

Amintim că primarul comunei Bascov a amenințat cu demisia dacă problema nu va fi rezolvată (subiectul pe larg, AICI).

New Profesional Consult-555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066