New Profesional Consult 930 x 122

calea craiovei

SCHIMBARE IMPORTANTĂ ÎN CARTIERUL CRAIOVEI

Schimbare importantă în cartierul Craiovei. Primăria Piteşti pregăteşte o investiţie importantă în cartierul Craiovei, aducând ca motiv necesitatea fluidizării traficului rutier în zonă.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Potrivit primarului Cornel Ionică, în perioada următoare (termenele de execuție încă nu au fost clar stabilite) se va interveni pentru resistematizarea rutieră a Căii Craiovei.

La finalul lucrărilor, vor exista câte trei benzi de circulaţie pe fiecare sens de mers și noi locuri de parcare, conform sursei citate.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

De asemenea, la coborârea către bulevardul Fraţii Goleşti va fi realizată o a treia bandă pentru virajul la dreapta, astfel încât circulaţia spre Târgul din Vale şi bulevardul I.C. Brătianu să se desfăşoare fără sincope, precizează primarul.

Investiţia va fi finanţată exclusiv de la bugetul local.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3