NOR CURIER 930X122

containere

SCHIMBARE ÎN CARTIERUL PRUNDU

Schimbare în cartierul Prundu. Primăria Pitești continuă programul de înlocuire a containerelor pentru depozitarea gunoiului menajer. În acest sens, societatea de salubritate a municipalității a montat 30 de noi containere de suprafață în cartierul Prundu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Acestea sunt dotate cu un sistem de etanșare care nu permite răspândirea deșeurilor pe suprafața platformei, care previne actele de vandalism și împiedică accesul persoanelor care răscolesc prin containere după materiale reciclabile.

Noile containere au fost amplasate pe următoarele platforme din Prundu: Lidl, bloc B41, bloc B21-B22, bloc B3, bloc B4, bloc B1, căminul Coremi, bloc 1 Arpechim, bloc D2, bloc D (Liceul „Costin D.Nenițescu”), bloc B5 (baza sportivă), bloc B12, bloc B10, bloc B15, bloc B16-B17, bloc B19, bloc B25, bloc B28 și bloc B32.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, acum, în Prundu!

Societatea de salubritate face apel către piteșteni să folosească noile containere în mod corespunzător pentru a le menține în stare bună de funcționare, urmând instrucțiunile afișate pe fiecare container.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90