930 x122 grota rece

parc

SCHIMBARE ÎN TRIVALE

Schimbare în Trivale. În urmă cu circa două săptămâni am atras atenția asupra unei situații periculoase din parcul piteștean Trivale: o stradă de acces din parc se ”lăsase” din cauza unei alunecări de teren. Subiectul pe larg și imagini, AICI.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

O echipă de teren a ePitești a ajuns astăzi în zonă, pe strada dinspre Teilor către Grotă. Din fericire, în urma articolului nostru, autoritățile au luat măsuri și au remediat problema, fiind astfel înlăturat riscul ca cineva să fie rănit.

Din păcate, însă, muncitorii care au făcut lucrarea, dovedind o neglijență vecină cu nesimțirea, au aruncat resturi de asfalt pe marginea străzii, lângă copaci.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Felicitări și nu prea, domnilor! Așa se face treabă, doar pe jumătate? Sperăm ca angajații care își bat joc în acest fel de muncă și de mediul înconjurător să fie sancționați. Speranța moare ultima, deși, ca să fim sinceri cu dumneavoastră, credem că în Pitești și, în general, în România respectul pentru muncă, pentru munca de calitate, a dispărut. Dacă a existat vreodată cu adevărat!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90