SCHIMBARE ÎN TRIVALE | ePitesti
Nisan 930 x 122

parc

SCHIMBARE ÎN TRIVALE

Schimbare în Trivale. În urmă cu circa două săptămâni am atras atenția asupra unei situații periculoase din parcul piteștean Trivale: o stradă de acces din parc se ”lăsase” din cauza unei alunecări de teren. Subiectul pe larg și imagini, AICI.

Citiți și: AFACERE DE MILIOANE ÎN PITEȘTI

O echipă de teren a ePitești a ajuns astăzi în zonă, pe strada dinspre Teilor către Grotă. Din fericire, în urma articolului nostru, autoritățile au luat măsuri și au remediat problema, fiind astfel înlăturat riscul ca cineva să fie rănit.

Din păcate, însă, muncitorii care au făcut lucrarea, dovedind o neglijență vecină cu nesimțirea, au aruncat resturi de asfalt pe marginea străzii, lângă copaci.

Citiți și: PITEŞTIUL, SCHIMB DE TERENURI CU ALBOTA

Felicitări și nu prea, domnilor! Așa se face treabă, doar pe jumătate? Sperăm ca angajații care își bat joc în acest fel de muncă și de mediul înconjurător să fie sancționați. Speranța moare ultima, deși, ca să fim sinceri cu dumneavoastră, credem că în Pitești și, în general, în România respectul pentru muncă, pentru munca de calitate, a dispărut. Dacă a existat vreodată cu adevărat!

Donaris 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066