New Profesional Consult 930 x 122

blocuri

SCHIMBARE LA FORTUNA

Schimbare la Fortuna. Primăria Piteşti are în plan reconfigurarea accesului în parcarea interioară a blocurilor Fortuna din centrul municipiului.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Potrivit proiectului, se are în vedere reconfigurarea accesului „pentru a nu se mai crea ambuteiaje”. Rămâne de văzut în ce fel mai exact va fi reconfigurat accesul și când se va produce schimbarea.

Parcarea de la Fortuna este una dintre cele mai aglomerate din municipiu, în special în condiţiile în care locurile de parcare le-au fost atribuite locatarilor.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Municipalitatea a propus la un moment dat construirea unei parcări etajate în curtea interioară de la Fortuna, dar locatarii s-au opus. În timp, problema aglomerării de maşini s-a acutizat, mai ales că aici ajung şi autovehiculele de aprovizionare cu marfă pentru magazinele din zonă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3