New Profesional Consult 930 x 122

eșalonare restanțe

SCHIMBARE LA IMPOZITUL PE CASĂ ÎN PITEȘTI

Schimbare la impozitul pe casă în Pitești.

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

Primăria a întocmit un proiect de procedură pentru eșalonarea la plată a restanțelor la impozitele și taxele locale pe care trebuie să le achite piteștenii. Eșalonările vor fi și pentru plata majorărilor de întârziere.

Potrivit proiectului, la cererea contribuabilului (persoană fizică sau juridică), Direcția de Impozite și Taxe a Primăriei va putea acorda eșalonări la plată pe o perioadă de cel mult 5 ani.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

În proiect se precizează că eșalonările vor fi acordate pentru obligații fiscale restante reprezentând impozitul pe casă (clădiri), pe teren și pe mașină (mijloace de transport) și pentru majorările de întârziere aferente.

Trebuie îndeplinite, însă, anumite condiții. Amănunte puteți citi în proiectul care urmează să fie supus dezbaterii și votului în Consiliul Local Pitești: AICI.

Rămâne de văzut dacă proiectul va fi adoptat de consilierii locali și, dacă da, când va intra măsura în vigoare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90