930 x122 grota rece

Pitesti

SCHIMBARE MAJORĂ ÎN SENSURILE GIRATORII DIN PITEŞTI

Schimbare majoră în sensurile giratorii din Piteşti. În perioada următoare, dacă va fi de acord Comisia de circulaţie a municipiului, în sensurile giratorii din Piteşti se va produce o schimbare majoră, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a următoarei ședințe a comisiei respective.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Conform proiectului, „la sensurile giratorii din municipiu se vor delimita cu linie continuă benzile de circulaţie, în aşa fel încât şoferii care intră pe banda 1 pentru direcţia înainte să nu se intersecteze cu cei care execută giraţia”. Alfel spus, în sensurile giratorii să nu se mai poată trece de pe o bandă pe alta.

În altă ordine de idei, numeroși piteșteni cer renunțarea la trecerile de pietoni din sensurile giratorii, deoarece prezenţa acestora creşte riscul producerii de accidente. Cu ochii la maşinile cărora trebuie să le cedeze prioritatea de trecere, mulţi şoferi observă abia în ultimul moment pietonii angajaţi în traversarea străzii pe trecerile de pietoni.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Cel puțin deocamdată, Comisia de circulație nu are pe ordinea de zi un proiect care să elimine aceste treceri.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3