Donaris 930 x 122

piata

SCHIMBARE MAJORĂ ÎN TRIVALE. AȘA VA ARĂTA!

Schimbare majoră în Trivale. După Găvana, Trivale este celălalt cartier din Pitești care va avea o piață agroalimentară modernizată.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Municipalitatea a dat astăzi publicității noi imagini cu felul în care va arăta piața din Trivale după lucrările de reabilitare.

Lucrările vor consta în reabilitare termică, modernizarea spaţiilor interioare, înlocuirea tâmplăriei metalice și refacerea şarpantei. De asemenea, structura viitoarelor noi spaţii va fi din panouri de tip Sandwich şi din tâmplărie de aluminiu cu geam termoizolant.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Precizăm că lucrările, care ar urma să dureze 6 luni, vor începe la o dată care va fi stabilită, după parafarea contractului aferent între Primărie și firma constructoare.

Amintim că, potrivit municipalității, la piața agroalimentară Găvana lucrările de modernizare vor începe peste două săptămâni (detalii, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3