Donaris 930 x 122

bonuri de ordine

SCHIMBARE PENTRU PITEȘTENI LA IMPOZITE ȘI TAXE

Direcția Impozite și Taxe Locale a Primăriei Pitești a instalat un sistem electronic cu bonuri de ordine și la centrul de încasare de vizavi de Primărie (strada Victoriei, nr.7, blocul 89, scara C, parter).

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Modul de folosire este simplu:

-selectarea serviciului dorit prin atingerea ecranului (touch screen);

Citiți și: Reduceri de impozite! Cine beneficiază

-ridicarea bonului de ordine eliberat de unitatea principală.

Bonul include, în afara numărului de ordine și a ghișeului corespondent, și următoarele informații: un mesaj de întâmpinare, denumirea serviciului solicitat, numărul persoanelor în așteptare, data și ora ridicării bonului de ordine.

Atunci când unul dintre ghișeele asociate serviciului ales anunță vizual și/sau vocal, cetațeanul se deplasează cu bonul de ordine la ghișeul la care este chemat.

La centrul de încasare de vizavi de Primărie se plătesc impozitele și taxele locale și amenzile contravenționale datorate de persoanele fizice și se declară de către persoanele fizice clădirile, terenurile și mijloacele de transport.

Amintim că recent sistemul fost introdus și la sediul Primăriei Pitești (strada Victoriei, nr.24, intrarea B, camera 46), acolo unde se declară clădirile, terenurile și mijloacele de transport aparținând persoanelor juridice, se eliberează certificate de atestare fiscală și se plătesc impozitele și taxele locale datorate de persoanele juridice.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3