Donaris 930 x 122

intersecţii

SCHIMBĂRI ÎN 6 INTERSECŢII DIN PITEȘTI

Schimbări în 6 intersecţii din Pitești. Primăria Piteşti a lansat în dezbatere publică un proiect pentru reducerea nivelului de zgomot din municipiu.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Printre altele, Primăria are în vedere optimizarea a 6 intersecţii din zonele de intrare/ieşire din Piteşti. Sunt vizate intersecţiile din Prundu, Trivale, Craiovei, de la Podul Viilor şi intersecțile către Bascov și Smeura.

Costul estimativ al acestor măsuri este de 600.000 de euro.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Scopul proiectului, potrivit municipalității, constă în îmbunătățirea condiţiilor de circulaţie pe reţeaua rutieră a municipiului, reducerea timpilor de deplasare dintre două puncte ale oraşului, indiferent de oră, și în eliminarea accelerărilor şi a frânărilor bruşte, atât de comune în condiţiile unui trafic aglomerat, care se desfăşoară pe o infrastructură rutieră precară.

În funcție și de opiniile avizate ale specialiștilor, ulterior municipalitatea va stabili schimbările concrete care vor fi operate în cele 6 intersecții.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90