Biroul de Credite

intersecţii

SCHIMBĂRI ÎN 6 INTERSECŢII DIN PITEȘTI

Schimbări în 6 intersecţii din Pitești. Primăria Piteşti a lansat în dezbatere publică un proiect pentru reducerea nivelului de zgomot din municipiu.

Citiți și: CONTRACTE GENEROASE CU PRIMĂRIA PITEȘTI

Printre altele, Primăria are în vedere optimizarea a 6 intersecţii din zonele de intrare/ieşire din Piteşti. Sunt vizate intersecţiile din Prundu, Trivale, Craiovei, de la Podul Viilor şi intersecțile către Bascov și Smeura.

Costul estimativ al acestor măsuri este de 600.000 de euro.

Citiți și: AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT ÎN PITEŞTI. CE SE PREGĂTEȘTE

Scopul proiectului, potrivit municipalității, constă în îmbunătățirea condiţiilor de circulaţie pe reţeaua rutieră a municipiului, reducerea timpilor de deplasare dintre două puncte ale oraşului, indiferent de oră, și în eliminarea accelerărilor şi a frânărilor bruşte, atât de comune în condiţiile unui trafic aglomerat, care se desfăşoară pe o infrastructură rutieră precară.

În funcție și de opiniile avizate ale specialiștilor, ulterior municipalitatea va stabili schimbările concrete care vor fi operate în cele 6 intersecții.

New Profesional Consult-555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066