Donaris 930 x 122

bloc

SCHIMBĂRI LA BLOC. CE SE PREGĂTEȘTE

Schimbări la bloc. Primăria Piteşti are un proiect pentru blocul Coremi de pe bulevardul Petrochimiştilor (situat nu departe de platforma Arpechim, la graniţa cu comuna Bradu), bloc locuit de cetățeni de etnie romă.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Municipalitatea a realizat un proiect pentru materializarea căruia speră să obţină fonduri europene şi care se numeşte „Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială şi economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului Piteşti”. Valoarea proiectului se ridică la 3.200.000 de lei.

Potrivit documentului, în zonă se va construi un centru multifuncţional, iar blocul Coremi va fi reabilitat şi modernizat.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Locatari ai blocului Coremi au fost de mai multe ori în centrul atenţiei opiniei publice din Pitești din cauza scandalurilor pe care le-au provocat, blocul fiind un obiectiv supravegheat permanent de autorităţi.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90