New Profesional Consult 930 x 122

adp

SCHIMBĂRI LA TRECERILE DE PIETONI

Schimbări la trecerile de pietoni. Administraţia Domeniului Public (ADP) Piteşti va avea în acest an un buget de 36.300.000 de lei.

Citiți și: Coșmarul șoferilor revine! Începe calvarul în Nord?!

În ceea ce priveşte investiţiile, acestea se vor axa în principal pe infrastructura rutieră (reabilitarea de străzi şi amenajarea de parcări), puncte la care Piteștiul stă prost și foarte prost sub administrația Ionică.

Pe de altă parte, vor fi făcute şi achiziţii. Astfel, cu 132.000 de lei vor fi cumpărate patru sisteme de semaforizare a unor treceri de pietoni (zonele urmează să fie stabilite). De asemenea, va fi achiziţionată şi vopsea pentru treceri de pietoni rezonante.

Citiți și: Toată lumea e prezentă: Spectacol de baschet european în Argeș

Cele mai mari sume pentru dotări vor fi, însă, pentru cumpărarea de filtre necesare la izvoarele de mare adâncime (o altă problemă a Piteștiului). 1.500.000 de lei se vor cheltui în acest an pentru 15 astfel de filtre, care vor fi montate la izvoarele de pe domeniul public.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90