NOR CURIER 930X122

extindere

ȘCOALĂ PITEȘTEANĂ, SCHIMBĂRI RADICALE

Școală piteșteană, schimbări radicale. Primăria Piteşti a depus la autoritatea de management a proiectelor cu finanţare europeană cererea de finanţare pentru proiectul de extindere, reabilitare şi dotare a Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din cartierul Craiovei.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Proiectul, în valoare de 18.759.407 lei, prevede construirea a trei noi corpuri de clădire, cu un total de 19 clase noi.

În viitoarele noi corpuri de clădire (unul doar cu parter, altul cu parter şi un etaj şi un al treilea cu parter şi două etaje) vor fi amenajate și un centru de informare, un cabinet fonetic de limbi moderne, o sală de informatică, o sală de cursuri cu 100 de locuri cu anexe, un spaţiu pentru servirea mesei, cancelarie, 10 grupuri sanitare pentru elevi, două grupuri sanitare pentru cadrele didactice, un cabinet medical cu anexe, un cabinet logopedic și un cabinet psihopedagogic.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

De asemenea, la clădirile deja existente vor fi făcute reparaţii şi consolidări.

În funcție de obținerea finanțării și ulterior licitației pentru desemnarea constructorului, vor fi stabilite termenele de execuție.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90