930 x122 grota rece

mircea cel bătrân

ȘCOALĂ RENUMITĂ DIN PITEȘTI, EXTINSĂ

Școală renumită din Pitești, extinsă. Pentru perioada 2017-2023, Primăria are în vedere reabilitarea şi extinderea unei şcoli importante din Pitești. Este vorba de Şcoala Gimnazială nr. 13 „Mircea cel Bătrân” din cartierul Trivale.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Proiectul (despre care se vorbește de mai mult timp) vizează reabilitarea construcţiilor existente (inclusiv din punct de vedere termic) şi construirea unui nou corp de clădire cu săli de clasă și a unui alt corp de clădire cu laboratoare şi terenuri de sport.

Devizul general actualizat al proiectului va fi supus dezbaterii și votului în ședința în plen extraordinară de mâine, 14 martie 2017, a Consiliului Local. Valoarea inițială anunțată de Primărie se cifra la 19.700.000 de lei, cu tot cu TVA.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Lucrările ar urma să înceapă după parcurgerea etapelor de achiziţie publică prevăzute de lege.

Ordinea de zi a ședinței de mâine a Consiliului Local, programată pentru ora 15, poate fi consultată AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90