New Profesional Consult 930 x 122

bani

ȘCOLI DE MILIOANE ÎN PITEȘTI

Școli de milioane în Pitești. În proiectul de buget al municipiului pentru anul 2019, Primăria Piteşti a prevăzut 3.942.000 de lei pentru lucrări de reabilitare şi modernizare la câteva unităţi de învăţământ.

Citiți și: Elevii, revoltați! Cer eliminarea!

Din această sumă, 1.500.000 de lei ar urma să fie cheltuiți pentru reabilitarea şi modernizarea căminului şcolar al Colegiului Economic „Maria Teiuleanu”, aceeaşi sumă fiind prevăzută şi pentru reabilitarea termică şi modernizarea cantinei de la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul”.

Restul banilor va fi pentru reabilitarea termică a căminului Liceului „Dacia”, pentru reabilitarea acoperişului corpului B al Şcolii „Ion Minulescu”, pentru reabilitarea sălii de sport de la Liceul „Dacia” şi pentru reabilitarea reţelei electrice a Şcolii „Matei Basarab” din Găvana.

Citiți și: Gentea și provocarea majorității: Cum poate obține controlul în CL Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90