EcoMoto 930×122

Pitesti

SE APROBĂ! DECIZIE PENTRU STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”

Decizie pentru stadionul „Nicolae Dobrin”. Documentaţia pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea stadionului „Nicolae Dobrin” este gata şi va fi supusă dezbaterii şi aprobării Consiliului Local Piteşti în această săptămână.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Conform devizului iniţial, investiția se va ridica la aproape 59.000.000 de lei, inclusiv TVA. Primăria încearcă să obțină bani de Compania Naţională de Investiţii pentru finanţarea proiectului. În funcție de obținerea finanțării, vor fi stabilite calendarul licitației pentru desemnarea constructorului și, ulterior, termenele de execuție.

Amintim că, potrivit studiului de fezabilitate, printre alte lucrări, tribuna a doua a stadionului va fi demolată. În locul ei ar urma să fie construită una nouă, cu 6.000 de locuri şi acoperită. În acest fel, stadionul ar corespunde normelor în vigoare şi ar putea găzdui meciuri la nivelul Ligii I de fotbal.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90