Donaris 930 x 122

habitat

SE APROBĂ! O NOUĂ TAXĂ ÎN PITEȘTI

O nouă taxă în Pitești. Pe ordinea de zi a ședinței în plen din această săptămână (joi, 23 februarie 2017) a Consiliului Local Piteşti figurează şi un proiect de hotărâre pentru instituirea unei taxe speciale de salubrizare.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Taxa ar urma să fie plătită direct la primărie numai de către piteştenii care nu au contract cu operatorul de salubritate.

Consiliul Local va dezbate şi va aproba procedura de plată şi valoarea taxei.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Municipalitatea estimează că prin instituirea taxei vor plăti pentru salubritate şi circa 50.000 de persoane care acum, din diverse motive, nu sunt luate în evidenţă sau care se sustrag de la plata facturilor pentru ridicarea gunoiului. Practic, prin condiționarea achitării noii taxe odată cu plata impozitului pentru casă, teren sau mașină Primăria mizează pe diminuarea semnificativă a numărului de datornici la plata serviciului de salubritate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3