Donaris 930 x 122

asflatare

SE ASFALTEAZĂ ÎNCĂ O STRADĂ DIN PITEŞTI

Deoarece a făcut economie după licitaţia pentru reabilitarea Căii Câmpulung, Primăria Piteşti a alocat suma rămasă pentru reabilitarea străzii Războieni.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Licitaţia pentru această investiţie a fost câştigată de firma Comesad Drumuri pentru suma de 1,2 milioane de lei. Lucrările vor consta în refacerea îmbrăcăminţii asfaltice pe întreaga suprafaţă a carosabilului şi refacerea trotuarului de la intersecţia cu strada Războieni şi până în zona blocurilor J15 – J16.

Va fi reabilitat şi sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Vasile Pârvan, Calea Craiovei şi Basarabiei. În acest an au mai fost reabilitate două artere importante de circulaţie, respectiv strada Războieni şi Calea Câmpulung dar, din păcate, licitaţia pentru reabilitarea Bulevardului Libertăţii din Trivale a fost blocată de contestaţii care acum au ajuns în instanţă.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90