930X122 MAIA

filarmonica pitesti

SE DESCHIDE PIAȚA DE VECHITURI!

Se deschide piața de vechituri! Persoanele interesate se pot înscrie pentru a participa la piața de vechituri cu vânzare care va fi organizată în premieră în Pitești începând de luna viitoare.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Ziua de debut va fi anunțată. Dacă vor exista suficiente solicitări, piața va fi deschisă chiar în prima duminică din august, pe 6 august 2017.

Primăria informează că înscrierile se fac fie la telefonul cetăţeanului (984), fie la adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro. Cel puțin deocamdată, participanţii nu vor plăti taxă de ocupare a domeniului public.

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

Amintim că piața de vechituri va fi organizată în fiecare duminică pe platoul (foto) de pe Calea București din fața Filarmonicii (fostul cinematograf „București”). În piața de vechituri ar urma să se vândă doar antichități și piese de colecție. Ideea organizării acestui târg de antichități vine de la reprezentanți ai societății civile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90