930 x122 grota rece

concurs

SE FAC ANGAJĂRI ÎN PITEȘTI

Se fac angajări în Pitești. Primăria Piteşti va organiza luna viitoare un concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a trei funcții publice vacante.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Posturile scoase la concurs sunt următoarele: inspector clasa I gradul profesional debutant la compartimentul Certificate de Atestare Fiscală; inspector clasa I gradul profesional principal la Serviciul Urmărire Încasare Impozite și Taxe Locale; inspector clasa I gradul profesional debutant la Serviciul Achiziții Administrativ.

Probele de concurs se vor desfăşura la sediul Primăriei Piteşti, după cum urmează: pe 15 februarie 2017, de la ora 10 – proba  scrisă și pe 21 februarie 2017, tot de la ora 10 – interviul. Amănunte despre condițiile de participare la concurs, AICI.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3