EcoMoto 930×122

batrani

batrani_4ecb41cbc6

ÎN PITEȘTI, UN NOU CLUB DE AGREMENT PENTRU BĂTRÂNI

În municipiul Piteşti va apărea în curând un nou centru de agrement pentru persoanele vârstnice. Astfel de centre mai funcţionează în foste puncte termice din Găvana şi Trivale, pensionarii având aici la dispoziţie diverse mijloace de petrecere a timpului liber şi de socializare (jocuri de şah și table, televizoare etc.).

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În acest sens Primăria a lansat procedura unei selecţii de oferte pentru atribuirea unui contract de proiectare în vederea amenajării unui spaţiu-club pentru bătrâni. Termenul de realizare a lucrărilor este de 3 luni.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 11 decembrie, ora 14. Ofertele se depun la registratura Primăriei Piteşti, iar deschiderea lor se va face tot la Primărie, tot pe 11 decembrie, la ora 15.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Finanţarea va fi de la bugetul local. Valoarea estimată a serviciilor de proiectare este de aproape 24.200 de lei plus TVA. Valabilitatea ofertei cerută prin documentaţia de atribuire este de 60 de zile. Criteriul de atribuire a contractului: preţul cel mai scăzut. Încă nu a fost stabilită zona în care va fi amenajat acest nou centru de agrement pentru bătrâni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3