930×122 CAPRA 5

caldura

calorifer99

SE IEFTINESC CĂLDURA ŞI APA CALDĂ

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a anunţat astăzi că a decis să facă Consiliului Local o propunere care va avea efecte imediate în buzunarele cetăţenilor.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Potrivit propunerii, preţul gigacaloriei va scădea la 1 octombrie de la 245 la 200 de lei. Asta ar însemna ca piteştenii care sunt branşaţi la sistemul centralizat de termoficare – circa 25.000 de apartamente – să plătească în iarna care vine facturi mai mici cu 20% faţă de iarna trecută.

De exemplu, dacă o familie a plătit iarna precedentă 350 de lei pe lună, la iarnă ar urma să achite 280 de lei. În paralel cu această măsură Consiliul Local ar mări subvenţia pentru SC Termo Calor Confort SA, societatea care furnizează apă caldă şi căldură în Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Preţul gazelor tot creşte, iar pentru a veni în sprijinul locuitorilor municipiului, pentru ca aceştia să treacă de iarnă cu bine, am luat decizia să reducem preţul gigacaloriei. Am primit şi nişte fonduri de la Guvern și ne-au mai rămas bani de la unele investiţii, aşa că avem de unde să acoperim diferenţa.”, a declarat Pendiuc.

Ironia sorţii, coincidență sau nu, anunţul primarului vine în contextul în care de aseară o treime dintre apartamentele din Piteşti racordate la sistemul centralizat nu mai au apă caldă din cauza datoriilor pe care Termoficarea le înregistrează către Distrigaz.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ccc spune:

    Evident ca pe Pendiuc nu o sa-l votez (nu l-am mai votat nici la precedentul mandat fiindca este mincinos, si nu o sa explic aici de ce), insa vreau sa le spun oamenilor de ce nu mai dau doi bani pe primar: platesc o groaza de impozite doar fiindca sunt salariat, mai platesc o groaza de impozite fiindca locuiesc in Pitesti, acum trebuie ca din banii platiti de mine ca impozite sa-i sustin si pe rau-platnici si pe nesimtiti. Pendiuc, bucura-te ca te voteaza nesimtitii, oamenii muncitori si corecti sunt dezgustati de tine… Dormi, daca poti, cu adevarul asta!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90