New Profesional Consult 930 x 122

concedii fara plata la primarie

Se intra in concediu fara plata la Primaria Pitesti

Pitesti.11 noiembrie 2009.Primaria Pitesti.
Mai multa aglomeratie, neri, stress si mai mult timp pierdut pe la ghisee. Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a anuntat ca incepand cu data de 12 noiembrie, personalul din cadrul primariei si serviciilor subordonate consiliului local, va intra obligat in concediu fara plata, prin rotatie. Masura face parte din Legea 329/2009 cu provire la reorganizarea unor institutii si autoritati publice, care au ca obligatie rationalizarea fondurilor si diminuarea cheltuielilor de personal, in medie cu 15,5 % lunar. Astfel, pentru luna noiembrie salariatii primariei Pitesti sunt obligati sa-si reduca norma de lucru lunara cu 26 de ore, respectiv 3 zile si 2 ore. Ca urmare a acestei dispozitii, de maine, se va restrange activitatea urmatoarelor servicii din cadrul primariei: Serviciul Public Crese, cabinetele medicale scolare, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, Administratia Domeniului Public, Politia Comunitara, Serviciul Public Local de Evidenta a Persoanelor, Serviciul Public de Termoficare.
In mod surprinzator si totoadata laudabil, pentru a diminua efectele negative ale reducerii normei de lucru, reflectata in serviciile oferite cetatenilor, o parte dintre salariatii primariei si ai altor servicii publice au refuzat sa stea acasa si vor veni totusi la munca chiar daca cele 26 de ore nu le vor fi platite.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3