930 x122 grota rece

contract

SE PREGĂTEȘTE UN CONTRACT BĂNOS LA PRIMĂRIE

Se pregătește un contract bănos la Primărie. Primăria Piteşti pune la bătaie în această lună o sumă mare pentru achiziţionarea de servicii de poştă şi curierat.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Nu mai puţin de 2.187.299 de lei fără TVA vor costa aceste servicii, iar contractul va fi încheiat pe o perioadă de 24 de luni.

27 noiembrie 2018 este data limită pentru depunerea ofertelor de către firmele interesate.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Primăria Piteşti transmite anual mii de înştiinţări şi scrisori către cetăţeni și instituţii publice locale şi centrale. Unele sunt transmise pe post de notificări cu privire la taxele şi impozitele pe care cetăţenii le au de plătit la un moment dat. De multe ori, scrisorile ajung după ce oamenii îşi achită dările, ceea ce îi pune pe jar pe mulţi cetăţeni de bună credinţă, care fac drumuri inutile la Primărie pentru a afla că, de fapt, înştiinţarea de plată nu mai este valabilă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90