930×122 CAPRA 5

bazinul olimpic

SE REDESCHIDE BAZINUL OLIMPIC

Se redeschide Bazinul Olimpic. Ca în fiecare vară, Bazinul Olimpic din Pitești este închis în această perioadă pentru reparaţii şi revizii.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Potrivit directorului executiv al Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, Constantin Zichil, Bazinul Olimpic ar urma să fie redeschis publicului cel mai târziu pe 15 septembrie 2017.

Bazinul Olimpic este unul dintre cele mai căutate obiective din Piteşti, generând venituri consistente la bugetul local. Tocmai din acest motiv a fost elaborat şi un proiect de reabilitare şi modernizare, cu bani europeni, care presupune schimbări majore (montarea de panouri fotovoltaice, înlocuiri de elemente constructive la bazinele de înot, reparaţii capitale la acoperiş, montarea unor geamuri noi din termopan etc).

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Termenele de execuție vor fi anunțate după ce licitația organizată în acest sens va desemna constructorul care se va ocupa de lucrări.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90