930×122 CAPRA 5

direcția de asistență socială

SEDII NOI ÎN PITEŞTI

Sedii noi în Piteşti. Serviciul de Evidenţa Populaţiei din cadrul Primăriei Piteşti – care funcţiona în clădirea fostei Case a Căsătoriilor de pe strada Justiţiei, iar acum este în incinta Primăriei – va avea sediu propriu.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Acesta va fi situat pe bulevardul Victoriei, într-o clădire care a aparţinut SC Termoficare 2000 SA şi în care, la un moment dat, s-a aflat sediul TSD Piteşti. Clădirea a fost recuperată de administraţia locală în urma unui proces (fusese pierdută în contul datoriilor Termoficării), iar acum aici va fi amenajat sediul Evidenţei Populaţiei.

Pentru proiectare se vor cheltui 32.000 de lei de la bugetul local, iar amenajarea va începe după parcurgerea etapelor prevăzute de lege pentru achiziţiile publice.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Şi Direcţia de Asistenţă Socială a Piteştiului va avea un nou sediu, într-o clădire donată Primăriei de către CEZ și situată în zona Gării Sud.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3