930×122 CAPRA 5

Sedinta cu scantei la Consiliul Local

cl2Joi, 26 mai 2011, a avut loc sedinta ordinara Consiliului Local al municipiului Pitesti, ocazie cu care au fost aprobate taxele si impozitele pentru anul 2012. Din fericire, s-a decis ca acestea sa fie mentinute la acelasi nivel ca in 2011.
Totusi, au fost cateva puncte pe ordinea de zi care au incins spiritele.

Unul dintre acestea a fost legat de procedura de debransare de la sistemul centralizat de termoficare. Primarul Tudor Pendiuc a spus ca, in conditiile in care instanta a respins contestatia formulata anul trecut de Prefectura Arges cu privire la aceeasi procedura, cetatenii se vor putea debransa fara sa mai fie nevoie de acordul vecinilor.

Radu Nistor si Stefan Ciocanel, de la PDL, au avut o serie de obiectii. Primul a spus ca procedura este discriminatorie, al doilea spus ca procedura ar impune o taxa (de 100 de lei) care nu ar trebui stabilita de o societate comerciala cum este SC Termo Calor Confort SA.

A luat cuvantul si Aurelian Nita, directorul SC Termo Calor, cel care a spus ca procedura respecta intocmai prevederile legale si ca trebuie sa se gandeasca cineva si la cetatenii – majoritari – care raman conectati la sistemul de termoficare, si nu doar la cei care au centrale termice de cartier sau vor sa se debranseze.

Sedinta a marcat si revenirea democrat – liberalului Mihail Tudor in Consiliul Local, dupa o pauza de mai bine de 3 ani, acesta depunand juramantul de credinta. El l-a inlocuit pe Dorin Voicu, fost lider al PDL Pitesti, cel care si-a dat demisia din Consiliul Local din motive personale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90