New Profesional Consult 930 x 122

Politialocala

Sediu nou pentru Poliţia Locală Piteşti

Poliţia Locală Piteşti, instituţie subordonată Primăriei, va avea un nou sediu. Nu este vorba de o construcţie nouă, ci de o relocare a activităţii, după cum a anunţat astăzi primarul Tudor Pendiuc. În prezent, Poliţia Locală îşi desfăşoară activitatea în spaţii din zona blocurilor U, de pe „Calea Bucureşti” (aproape de societatea de termoficare).

Aceste spaţii sunt considerate inadecvate, activitatea Poliţiei Locale devenind în timp tot mai complexă. Aşa se face că autorităţile iau deja în calcul mutarea Poliţiei Locale în spaţii care au aparţinut Grupului Şcolar „Ion Mincu” (aproape de Inspectoratul Şcolar), grupul școlar respectiv fiind deja mutat la Colegiul „Dimitrie Dima”. În aceeaşi zonă se mută şi Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”.

Primarul Tudor Pendiuc a informat azi că va iniţia în acest sens un proiect de hotărâre pe care îl va înainta cât de curând Consiliului Local spre analiză, dezbatere şi aprobare.

Autorităţile locale caută de mai mult timp soluţii pentru activitatea Poliţiei Locale, o variantă mai veche fiind mutarea acesteia în căminul fostului Liceu CFR, de lângă stadionul „Nicolae Dobrin”. Lipsa de fonduri pentru reabilitarea imobilului a făcut ca mutarea să fie amânată an de an, până când, iată, s-a optat pentru o altă soluţie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3