Donaris 930 x 122

alexandru guiță

ȘEFUL DSP ARGEȘ: „AU FOST INFORMAȚII IRESPONSABILE ARUNCATE ÎN SPAȚIUL PUBLIC”

Directorul DSP Argeș, Alexandru Guiță, atrage atenția asupra dezinformărilor apărute în spațiul public, care au dus la nerespectarea măsurilor de protecție. În plus, directorul DSP Argeș le mulțumește personalului medico-sanitar din spitalele COVID din județ, pentru efortul susținut din ultimele trei luni.

Citiți și: OFICIAL: ȘEFUL DSP ARGEȘ A DEMISIONAT

“Astăzi vedem rezultatul, din perioada de relaxare, a tuturor informațiilor din spațiul public, din mediul online și de pe social media, care au pus sub semnul întrebării existența coronavirusului. După părerea mea, au fost informații iresponsabile. În județul Argeș s-au făcut până azi peste 11.000 de teste, fiind testate aproximativ 7300 de persoane. În ultima perioadă a crescut și numărul testărilor voluntare. Nu avem focare noi epidemiologice, cazurile noi fiind răspândite în tot județul. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în activitatea anti-COVID de la nivelul județului, factori de decizie, oameni politici. Aș vrea să mulțumesc personalului medico-saniar, care lucrează în spitalele COVID. Și-au dovedit profesionalismul și au arătat menirea pe care o au. Am fost în Spitalul Mioveni, am văzut în ce condiții lucrează, sunt oameni de toată lauda”, a declarat Alexandru Guiță.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90