930×122 CAPRA 5

ax central

SEMAFOARELE DE PE AXUL CENTRAL NU POT FI SINCRONIZATE

Recent am semnalat că sunt cetăţeni care solicită Poliţiei Piteşti să sincronizeze semafoarele de pe axul central al municipiului, pentru a asigura o fluenţă mai bună a traficului rutier. Printre cetățenii nemulțumiți se număra și unul dintre cei doi viceprimari ai Piteștiului, Laurențiu Zidaru. Zidaru se plângea că în fiecare dimineaţă este nevoit să aştepte inutil cu autoturismul la semafoarele de pe diverse străzi din Pitești şi în special de pe axul central.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Culmea este că un răspuns vine de la colegul său, celălalt viceprimar, Cornel Ionică, acesta anunțând că sincronizarea nu este posibilă.

„Semafoarele de pe axul central nu pot fi sincronizate. Sunt nu mai puţin de şapte semafoare cu buton pentru pietoni, iar a le elimina ar însemna să punem în pericol oamenii. Degeaba ai, aşadar, undă verde la celelalte semafoare, dacă odată ajuns la un semafor cu buton acesta este pe roşu, pentru a permite trecerea pietonilor. Noi facem tot posibilul să fluidizăm circulația, dar nu putem pune în pericol participanţii la trafic!”, spune Ionică.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Amintim că nu doar viceprimarul Laurențiu Zidaru își declara public nemulțumirea. „Când vreodată veţi sincroniza şi voi, ca în orice oraş normal la cap, semafoarele de pe axul central al oraşului? Nu cred că sunt de la Bascov la Prundu mai mult de 15-20 de semafoare! E chiar aşa imposibil să le sincronizaţi?”, reclama un șofer pe adresa Primăriei, exasperat de numărul mare de semafoare la care trebuie să aștepte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90