SMART KIDS 930X122

simfonie_lume_multa

Simfonia, pe profit

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a prezentat miercuri, 21 aprilie, bilantul editiei din acest an al Simfoniei Lalelelor. Dupa ce a multumit tuturor institutiilor subordonate care au contribuit la realizarea Simfoniei, precum si mass-media, Pendiuc a spus ca bugetul alocat pentru editia din acest an nu a fost consumat, ba chiar veniturile au depasit cheltuielile.

Astfel, veniturile totale au fost in valoare de 226 360 de lei, din care 109 800 de lei numai din vânzarea de bilete la expozitia de la Casa Cartii si din taxele percepute comerciantilor. Restul banilor a provenit din sponsorizari. Cheltuielile, in schimb, au fost de 132 419 lei. Rezulta, asadar, un „profit” de 93 941 de lei.

Pe de alta parte, Pendiuc s-a declarat nemultumit de modul in care s-au comportat unii agenti economici. „Au fost agenti economici care si-au pus tarabe in Centru, printre flori sau pe Strada Mare, fara a avea acordul nostru in acest sens. Faptul in sine ne face sa ne gândim la masuri radicale pentru editiile viitoare ale Simfoniei, una dintre acestea fiind aceea de a nu mai permite decât prezenta comerciantilor de flori in piata”, a spus Pendiuc.

La editia din acest an a Simfoniei Lalelelor au participat peste 200 de comercianti care au expus spre vanzare flori si peste 250 de comercianti de produse artizanale, haine si produse alimentare. Spatiul total ocupat de acestia in zona centrala a Pitestiului a fost de peste 10 000 metri patrati.

 In ceea ce priveste Zilele Orasului (20-21 mai), primarul a declarat ca vor fi mentinute restrictiile bugetare, in sensul ca nu vor fi aduse trupe cu nume care sa sustina spectacole, ci formatii locale.

{loadposition inside}

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3