930×122 CAPRA 5

pendiuc.1

Simpozion pe teme administrative la Brâncoveanu

„Statul de drept şi adminnistraţia publică” este titlul simpozionului care va începe mâine la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Pitești, de la ora 10.00. În deschiderea lucrărilor, primarul Tudor Pendiuc va conferenţia despre „Parteneriatul – Necesitate pentru administraţia publică locală”, iar vicepreședintele CJ Argeș, Florin Tecău, își va expune articolul pe tema „Rolul Consiliului Judeţean în coordonarea autorităţilor publice”.

Pe agenda lucrărilor sunt înscrise 28 de teme, printre care cele ale experţilor parlamentari precum Silvia Olaru („Conflictele şi echilibrul dintre puterile statului”), Alina Grigorescu, membră a subcomisiei pentru monitorizarea executării hotărîrilor CEDO pronunţate împotriva României din cadrul Camera Deputaţilor, sau Dan Alexandreanu, consilier parlamentar Departamentul de Studii parlamentare şi drept comunitar – Camera Deputaţilor.

 

Și din partea gazdelor, vor conferenţia mai mulţi specialişti, printre care conf.univ.dr. Ion Mihalcea („Statul de drept şi statul social”), dar şi reprezentanţi ai altor instituţii. Vorbim aici de lector univ. dr. Diana Ungureanu, din cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, de Daniela Valeria Iancu din cadrul Consiliul Superior al Magistraturii – Inspecţia Judiciară – Serviciul de Inspecţie pentru Judecători, dar şi jurist drd.Paraschiv Gheorghe din cadrul Academiei de Poliţie A.I. Cuza Bucureşti.

Programul Simpozionului este următorul: 10.20-12.30 – Comunicări pe secţiuni-partea I; 12.30-13.00 – Pauză de cafea; 13.00-16.00 – Comunicări pe secţiuni-partea a-II-a. Manifestarea, care face parte din seria de acţiuni dedicate Zilelor Piteştiului, va avea loc în sala Studio A a Universității Ctin Brâncoveanu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3