930×122 CAPRA 5

bonuri de ordine

SISTEM ELECTRONIC CU BONURI DE ORDINE PENTRU REDUCEREA COZILOR DE LA PRIMĂRIE

Direcția Impozite și Taxe Locale a Primăriei Pitești a instalat, pentru o perioadă de 60 de zile, cu titlu experimental, Sistemul Electronic de Dirijare și Ordonare-SEDO (sistem electronic cu bonuri de ordine). „Este un sistem electronic util, modern și economic, fiind recomandat în special instituțiilor publice care desfășoară activități specifice de relații cu publicul”, informează Primăria.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Modul de utilizare a sistemului: 1.Selectarea serviciului dorit prin atingerea ecranului (touch screen), 2.Ridicarea bonului de ordine eliberat de unitatea principală.

Bonul cuprinde, în afara numărului de ordine și a ghișeului corespondent, și următoarele informații: un mesaj de întâmpinare, denumirea serviciului solicitat, numărul persoanelor în așteptare, data și ora ridicării bonului de ordine. Atunci când unul dintre ghișeele asociate serviciului ales anunță vizual și/sau vocal, cetățeanul se deplasează cu bonul de ordine la ghișeul la care este chemat.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Sistemul funcționează în prezent la camera 46, intrarea B, acolo unde se desfășoară următoarele activități: eliberarea certificatelor de atestare fiscală; scoaterea din evidența fiscală a mijloacelor de transport – în cazul persoanelor fizice și juridice; declararea clădirilor, terenurilor și a mijloacelor de transport – în cazul persoanelor juridice; plata impozitelor și taxelor datorate de către persoanele juridice; informații.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90