EcoMoto 930×122

monitorizare video pitesti

SISTEMUL „BIG BROTHER” ACTIVAT LA MAXIMĂ CAPACITATE ÎN PITEŞTI

Primăria Municipiului Pitești, în conformitate cu prevederile Hotărârii Nr. 25 din data de 22.07.2020 adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, anunță intensificarea măsurilor de monitorizare a respectării și aplicării regulilor stabilite pentru limitarea propagării virusului SARS-CoV-2.

Citiți și: Pitești. Rar există așa ceva! Centrul de Comandă al traficului!

Autorităţile locale reamintesc administratorilor societăților comerciale care dețin terase a căror activitate a fost redeschisă pe perioada stării de alertă că sunt obligați să ia măsurile care se impun potrivit Hotărârii Nr. 25 din data de 22.07.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Activitatea la terase, urmărită

Prin urmare, aceștia trebuie să respecte prevederile privind reducerea programului de funcționare a teraselor până la ora 22:00, în cursul săptămânii, și până la ora 23:00 în zilele de sâmbătă și duminică, asigurând monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire și de către clienți a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii. Reprezentanți ai organelor de control din cadrul Primăriei Pitești vor verifica dacă măsurile dispuse sunt respectate și vor aplica măsuri contravenționale conform legislației în vigoare.

Monitorizare permanentă în pieţe

Astfel, administratorii piețelor, precum și operatorii economici, în colaborare cu reprezentanți ai municipalității și ai Poliției Locale, vor monitoriza permanent, în incinta spațiilor comerciale și a piețelor agro-alimentare, respectarea de către vânzători și de către cumpărători a măsurilor de conduită socială și de prevenție – evitarea aglomerării, păstrarea distanței de 1,5 metri între cetățeni, purtarea măștii de protecție și a mănușilor de unică folosință de către personalul care deservește populația.

Reamintim că nerespectarea acestor măsuri este sancționată, prin lege, cu amenzi între 500 și 2500 de lei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90