EcoMoto 930×122

accidente

ŞOFERI, ATENŢIE LA PODUL VIILOR!

Pe 24 martie 2016 a fost pus în circulație pasajul rutier de la Podul Viilor din Pitești, construit cu bani europeni. Pasajul asigură legătura directă între străzile Costache Negri (Bazinul Olimpic) şi Depozitelor, peste Calea Bucureşti, paralel cu vechiul pod de cale ferată. În ambele capete pasajul are sensuri giratorii.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Dacă în sensul giratoriu de la Bazinul Olimpic nu există probleme, în schimb lucrurile sunt cu adevărat periculoase la sensul giratoriu din celălalt capăt. Astfel, şoferii care vin dinspre Mărăcineni şi Ştefăneşti pe podul de peste râul Argeş au tendinţa de a intra direct pe Calea Depozitelor, fără să mai ia în calcul semnele de circulaţie care indică necesitatea cedării trecerii pentru maşinile care intră în sens de pe pasaj. Pericolul de accidente este mare şi din cauza proastei semnalizări.

Cerem Primăriei şi Poliţiei să semnalizeze corespunzător sensul giratoriu respectiv.

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • bolovan spune:

    sunt curios daca exista macar un metru de sosea marcata / asfaltata / semnalizata corespunzator in pitesti.
    treceri aiurea de pietoni ( sunt multe la care pietoni se asigura „pititi” dupa stalpi de tensiune sau printre masini parcate regulamentar in parcari amenajate! foarte periculos)
    parcari aiurea in intersectii; risc ridicat de accidente sau in dreptul trecerilor de pietoni – nu te poti asigura corespunzator (multumim militiei locale/rutiere; sa stati doar cu radarul la panda….)

    multumim tovarasilor ce se ocupa carmuirea comunei noastre!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90