EcoMoto 930×122

    LIVIU_DRAGNEA

    Sondaje de opinie pentru numele regiunilor

    Numele viitoarelor regiuni administrativ-teritoriale vor fi stabilite și în funcție de rezultatele unor sondaje de opinie făcute în rândurile populației.

    Vicepremierul Liviu Dragnea anunță că sondajele urmează să fie lansate luna viitoare. „Cred că este important ca numele unei regiuni să fie asumat de cea mai mare parte a populaţiei de acolo şi vom lansa sondaje de opinie pentru stabilirea numelor. Vor fi întrebări deschise şi închise, cu nişte propuneri de nume, dar li se va da şi oamenilor posibilitatea să vină cu propuneri. Sondajele de opinie vor fi lansate în luna iulie şi vor dura cam o săptămână, zece zile, nu trebuie foarte mult. Vom identifica institute de sondare pentru aceste sondaje”, precizează Liviu Dragnea.

    Amintim că autoritățile și specialiștii iau în calcul două variante de regionalizare: una cu 8 și o alta cu 7 regiuni. Dacă varianta aleasă ar fi aceasta din urmă, Argeșul ar face parte din regiunea cu Bucureștiul.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90