New Profesional Consult 930 x 122

spital

Spitalul de Pneumoftiziologie a devenit sectie la Spitalul Judetean

Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Ilie” Piteşti a fost desfiinţat, ca urmare a deciziei Consiliului Judeţean de luni, ca şi unitate cu personalitate juridică şi a fost reorganizat ca Secţie de specialitate în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Astfel, secţia de Pneumoftiziologie va funcţiona în imobilul aparţinând Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti din str. Negru Vodă nr. 53, cu un număr de 30 de paturi. Cadrele medicale şi personalul auxiliar vor fi preluaţi în cadrul noilor structuri şi/sau redistribuit în unităţile sanitare de profil.
Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Ilie” Piteşti, care avea 45 de paturi, îşi desfăşura activitatea în cadrul unor imobile revendicate prin Legea nr. 112/1995, iar corpul principal al clădirii se află în avansată stare de degradare. Astfel, CJ Argeş a dat curs solicitării Direcţiei de Sănătate Publică pentru reorganizarea spitalului în secţie de specialitate şi mutarea sa în cadrul Spitalului Judeţean. Ca urmare a reorganizării, numărul de paturi a fost redus la 30. {loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3