New Profesional Consult 930 x 122

ciocanel

Stefan Ciocanel: „Pentru Pendiuc, regulamentul Consiliului Local e maculatura!”

Democrat-liberalul Stefan Ciocanel acuza Primaria Pitesti si pe Tudor Pendiuc ca nu respecta regulamentul Consiliului Local. Ciocanel este nemultumit ca Executivul din administratia municipala pune cu intarziere la dispozitia consilierilor proiectele de hotarari si documentatia aferenta acestora.
„Potrivit regulamentului, consilierii trebuie sa primeasca aceste hartii, la comisii, cu 5 zile inainte de o sedinta ordinara in plen si cu 3 zile inainte de o sedinta extraordinara. Ori acest lucru nu se intampla si nu s-a intamplat niciodata, cel putin de cand sunt eu in Consiliul Local! Ni se dau abia cu o seara inainte, dar exista situatii in care materiale importante ni se transmit chiar cu cateva minute inainte de inceputul sedintei in plen!”, afirma Stefan Ciocanel. Consilierul PD-L arata cu degetul catre primarul PSD Tudor Pendiuc: „Nu apucam sa ne informam asa cum se cuvine. Regulamentul Consiliului Local este maculatura pentru Pendiuc! Scopul este sa ne prinda pe picior gresit si sa votam neargumentat!”. Stefan Ciocanel mai atrage atentia si asupra faptului ca materialele care fac obiectul sedintelor de Consiliu Municipal nu sunt afisate in timp util pe pagina pe internet a Primariei, asa cum ar trebui. „Sedintele sunt publice, la ele putand participa orice cetatean al Pitestiului. Cetatenii au dreptul sa se informeze asupra ordinii de zi a acestor sedinte, dar nu se pot informa pentru ca materialele nu sunt afisate pe site-ul Primariei”, spune Ciocanel.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90