EcoMoto 930×122

ioana jenica dumitru

ȘTEFĂNEȘTI, EXTREMĂ URGENȚĂ: „OAMENII SUNT DISPERAȚI!”

După primarul comunei Miceşti, şi primăriţa orașului Ştefăneşti, Ioana Jenica Dumitru, a mers astăzi la Consiliul Judeţean pentru a cere ajutor în problema transportului public de călători spre Piteşti.

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

„Oamenii sunt disperaţi! Care este soluţia?”, a întrebat Ioana Jenica Dumitru în ședința Colegiului Prefectural, Colegiu care reunește conducerea Prefecturii și a Consiliului Județean, directorii serviciilor deconcentrate și primarii din Argeș.

Nu a venit singură, ci însoțită de consilieri locali din Ștefănești.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Problema transportului este presantă: după cum se știe, Publitrans Pitești nu mai are curse cu autobuze spre și dinspre Ştefăneşti, iar licitaţia organizată de Consiliul Judeţean pentru acoperirea golului lăsat de Publitrans pe ruta Ștefănești-Pitești și retur este suspendată din cauza unor contestaţii în justiție formulate de transportatori.

Ion Mînzînă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, i-a răspuns primăriței că în acest moment, din punct de vedere administrativ, rezolvarea problemei nu mai ține de Consiliul Judeţean, ci de autorităţile locale, şi că soluţia ar fi ca în Ştefăneşti să fie introduse de către primării curse speciale pentru copii şi salariaţi către Piteşti și retur, aşa cum s-a procedat în cazul copiilor din Păuleasca, din comuna Miceşti.

Situația rămâne, cel puțin deocamdată, neschimbată. Oamenii așteaptă o soluție, soluție care întârzie să apară.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90