930 x122 grota rece

adp

STRADĂ DIN PITEȘTI, ÎNCHISĂ

Stradă din Pitești, închisă. Strada Dârzu din cartierul piteștean Craiovei va fi închisă temporar mâine, 19 mai 2018, între orele 8 și 16.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Anunțul îl face Primăria, care precizează că strada va fi închisă pentru continuarea lucrărilor de reabilitare.

Potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu, strada va fi asfaltată pe o lungime de 765 de metri, iar trotuarele, refăcute integral. De asemenea, se urmăreşte, acolo unde este posibil, amenjarea unor noi locuri de parcare. Reabilitarea presupune şi realizarea unei zone de canalizare pluvială, pe o lungime de 190 de metri.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Lucrările vor dura 7 luni, investiția ridicându-se la peste 1.920.000 de lei, bani din bugetul local. Contractul pentru reabilitarea străzii Dârzu a fost semnat de Administraţia Domeniului Public (ADP) în noiembrie anul trecut.

Dârzu este strada care trece prin fața noului sediu CEZ, de altfel o stradă pe care funcționează o mulţime de agenţi economici.

Amintim că ePitești a preluat sesizări de la cetățeni care reclamau starea foarte proastă în care se află această stradă (subiectul pe larg, AICI). (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90