930×122 CAPRA 5

cornel ionica

STRADA TRIVALE, UN NOU LOOK

Conducerea Primăriei Piteşti a organizat în această săptămână o dezbatere la faţa locului cu cetăţenii din zonă cu privire la reamenajarea în stil vechi a străzii Trivale din parcul din pădurea cu același nume.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Proiectul are o valoare de circa 3.500.000 de lei şi va fi finanţat din bani europeni, declară pentru ePitești viceprimarul Cornel Ionică.

„Vom înlocui pe alocuri asfaltul cu piatră cubică, pentru zona pietonală, şi cu dale, pentru zona de circulaţie auto. Va fi un proiect în parteneriat cu comuna Băbana, pentru că vrem să ne ducem cu piste dus-întors pentru bicicliști până la Releul din această localitate. Vor exista parcări în Gura Trivăii şi la Palatul Copiilor, iar de la Palat la Schitul din Trivale accesul auto va fi interzis. Nu vor lipsi mobilierul de epocă şi lămpile ornamentale de iluminat în stil vechi”, precizează viceprimarul pentru ePitești.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Escu spune:

    Vedeti sa distrugeti si parcul asta, pana acum ati pus betoane peste tot, aici mai lipseste. Mai bine acoperiti canalul ala colector si interziceti-le deversarea wc-urilor la nesmititi aia cu vilele din padure. Si faceti pistele alea separat de alea pietonala ca nu e normal sa treaca unu cu bicileta in viteza pe langa un carucior cu copii mici.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90