NOR CURIER 930X122

adp

STRĂZI DE GROAZĂ ÎN PITEȘTI

Administraţia Domeniului Public (ADP) Piteşti a început o acţiune de reparare a carosabilului afectat în mai multe zone din cauza intervenţiilor la reţelele tehnico-edilitare.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Vorbim aici de firme care au lucrat la reţelele de apă, canal, gaze, curent electric sau telefonie și care ulterior încheierii lucrărilor nu au mai readus, conform contractului, străzile şi trotuarele la starea lor iniţială. Din cauza nesimțirii grosolane a acestor firme și a toleranței de neînțeles de care se bucură din partea Primăriei lui Pendiuc și Ionică, nu puține străzi și trotuare arată ca într-un film de groază. În mod normal, Primăria ar trebui să le interzică acestor firme să mai aibă lucrări pe domeniul public al Piteștiului și să încerce să recupereze de la ele sumele investite de municipalitate pentru reabilitare.

Astfel de intervenţii se fac în zonele Prundu, Tudor Vladimirescu, Centru, Popa Şapcă, pe bulevardul Republicii și pe străzile Mihail Kogălniceanu şi Călugăreni. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90