Donaris 930 x 122

lucrari

STRĂZI ÎN LUCRU ÎN PITEŞTI

Străzi în lucru în Piteşti. Primăria Piteşti informează că în cazul străzilor George Sion și Plopilor şi al bulevardului Eroilor lucrările de reabilitare şi modernizare au fost finalizate şi s-a făcut recepţia acestora.

Citiți și: Primăria Pitești caută arhitect șef

Conform sursei citate, în ceea ce privește străzile Nicolae Labiş, Petre Ispirescu şi Vasile Lupu stadiul lucrărilor este cuprins între 95% şi 98%, iar în privința străzii Banat stadiul este de 50%.

Se află, de asemenea, în lucru pentru modernizare străzile Grigore Alexandrescu și Grigoreşti (drum lateral), iar pentru strada Trivale a început proiectarea (investiţia se ridică la 1.417.389 de lei, fără TVA), informează Primăria Pitești.

Citiți și: Lucrări într-o intersecţie mare din Piteşti

Pe de altă parte, a fost predat amplasamentul pentru străzile Carpenului şi Barbu Ştefănescu Delavrancea, iar constructorii vor începe în curând lucrările, potrivit municipalității. De asemenea, sunt pe punctul de a începe şi lucrările de reabilitare pe străzile Câmpului, Iosif Gabrea, Ion Ionescu de la Brad, Pasaj Ecaterina Raicoviceanu, Virgil Tempeanu, Dr. Pompiliu Robescu şi Banu Mărăcine, anunță Primăria. 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441