930X122 MAIA

lucrari

STRĂZI ÎN LUCRU ÎN PITEŞTI

Străzi în lucru în Piteşti. Primăria Piteşti informează că în cazul străzilor George Sion și Plopilor şi al bulevardului Eroilor lucrările de reabilitare şi modernizare au fost finalizate şi s-a făcut recepţia acestora.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Conform sursei citate, în ceea ce privește străzile Nicolae Labiş, Petre Ispirescu şi Vasile Lupu stadiul lucrărilor este cuprins între 95% şi 98%, iar în privința străzii Banat stadiul este de 50%.

Se află, de asemenea, în lucru pentru modernizare străzile Grigore Alexandrescu și Grigoreşti (drum lateral), iar pentru strada Trivale a început proiectarea (investiţia se ridică la 1.417.389 de lei, fără TVA), informează Primăria Pitești.

Citiți și: Se întâmplă la Primăria Pitești. Cetățenii trebuie să știe

Pe de altă parte, a fost predat amplasamentul pentru străzile Carpenului şi Barbu Ştefănescu Delavrancea, iar constructorii vor începe în curând lucrările, potrivit municipalității. De asemenea, sunt pe punctul de a începe şi lucrările de reabilitare pe străzile Câmpului, Iosif Gabrea, Ion Ionescu de la Brad, Pasaj Ecaterina Raicoviceanu, Virgil Tempeanu, Dr. Pompiliu Robescu şi Banu Mărăcine, anunță Primăria. 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3