930×122 CAPRA 5

bloc

STRIGĂTOR LA CER!!! PRIMĂRIA SFIDEAZĂ, „RECHINII” IMOBILIARI ÎȘI FAC DE CAP ÎN PITEȘTI

„Cum se face că ieri, 9 octombrie 2019, se lucra de zor la bloc? Cine controlează lucrările în zonă?”, sunt întrebările unui cititor al ePitești după publicarea materialului în care am prezentat poziția oficială a Tribunalului Argeș cu privire la blocul aflat în construcție pe strada Mircea Eliade. Poziție din care reieșea că atât beneficiarul proiectului, cât și Primăria Pitești au fost informați că au fost dați în judecată de Instituția Prefectului – Județul Argeș și că „până la soluționarea cauzei, actul atacat (în acest caz autorizația de construire a blocului) este suspendat de drept. Subiectul, pe larg, AICI.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Am întrebat și la Primăria Pitești dacă, așa cum susținea Biroul de presă al Instituției Prefectului, municipalitatea a fost informată de instanță că autorizația de construire a fost suspendată de drept, dacă a fost anunțat constructorul și, cel mai important, de ce încă se lucrează la blocul de pe Mircea Eliade (din moment ce legea interzice acest lucru) și ce autoritate trebuie să intervină.

Răspunsul Primăriei Pitești este sfidător și departe de ceea ce ne-au transmis Instituția Prefectului și Tribunalul Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Oficial, sub semnătura șefului Serviciului Urbanism și Autorizații de Construire, Cristian Glogojeanu, municipalitatea ne precizează că pe 30 septembrie 2019 (!!!), Instituția Prefectului – Județul Argeș „a făcut cunoscut instituției noastre solicitarea de anulare a autorizației de construire”.

Tot Primăria ne comunică și că urmează să informeze beneficiarul blocului de pe Mircea Eliade că lucrările trebuie să fie sistate până la soluționarea cauzei (pentru detalii, click pe imagine):

Răspunsul ne-a fost furnizat luni, 7 octombrie. La acea dată, la bloc încă se lucra. Și astăzi muncitorii sunt pe șantierul blocului de pe Mircea Eliade, semn că Primăria fie nu a informat beneficiarul, fie dacă a făcut-o, solicitarea municipalității nu a fost luată în calcul. În Pitești, oricine vrea să construiască, prin neimplicarea, sfidarea și nepăsarea municipalității, are undă verde! Este INCREDIBIL!!!

Domnilor din Primărie, stimabililor de la Instituția Prefectului, Piteștiul este sat fără câini? Cine trebuie să ia măsuri pentru ca legea să fie respectată? Cine răspunde pentru haosul urbanistic din municipiu? Așteptăm măsuri concrete în cazul blocului de pe strada Mircea Eliade, de altfel o situație care nu este singulară în municipiul reședință de județ. Vom urmări subiectul.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA