NOR CURIER 930X122

Pitesti

SURPRIZĂ URIAŞĂ! A CRESCUT POPULAȚIA PITEȘTIULUI?

Direcţia de Statistică Argeş a transmis în această săptămână o adresă Primăriei Piteşti în care comunică sec numărul de locuitori din municipiu pentru luna iulie 2014 (cele mai recente date disponibile).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conform informării, în Piteşti în iulie anul trecut erau 177.635 de locuitori (rezidenţi, populație stabilă), la care s-ar mai adăuga, după calculele Primăriei, circa 17.000 care nu sunt rezidenţi, dar care studiază sau muncesc în Piteşti, fiind din alte localităţi.

Datele anunţate de Direcţia de Statistică, în contextul unei continue tendinţe negative din punct de vedere demografic, se bat cap în cap cu cele furnizate cu ocazia recensământului populaţiei şi gospodăriilor din octombrie 2011. Potrivit recensământului, populaţia stabilă a Piteștiului număra atunci 148.264 de locuitori. E greu de crezut, dacă nu imposibil, ca numărul locuitorilor să se fi mărit cu peste 29.000!

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3