930 x122 grota rece

prefectura11

Sute de petiții pe adresa Prefecturii

Prefectura este una dintre instituțiile din județ foarte căutată de argeșeni pentru rezolvarea unor probleme.

De la începutul anului și până la sfârșitul lunii iulie, pe adresa Instituției Prefectului au venit nu mai puțin de 840 de petiții din partea cetățenilor. Alți aproape 350 s-au prezentat personal la audiențele pe care prefectul le acordă săptămânal. Mulți dintre aceștia au probleme de fond funciar. Deocamdată, însă, punerile în posesie au fost suspendate pe o perioadă de 180 de zile, timp în care se face reevaluarea suprafețelor de pământ. Excepție sunt cazurile în care există o hotărâre definitivă și irevocabilă în justiție.

În aceeași perioadă, Prefectura a primit și peste 200 de petiții de la alte instituții ale statului, în special de la București. De asemenea, de la începutul anului și până la finele lui iulie instituția a contabilizat 853 de cereri, de la persoane fizice și firme, pentru apostilarea de documente și alte 29 de cereri în baza legii liberului acces la informații de interes public.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3