New Profesional Consult 930 x 122

elicopter

ȚÂNȚARII, VÂNAȚI DIN NOU ÎN PITEȘTI CU ELICOPTERUL

Țânțarii, vânați din nou în Pitești cu elicopterul. Municipalitatea anunță că sâmbătă, 24 august, și duminică, 25 august, se vor executa, din nou, servicii de pulverizare aeriană de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte etc).

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Acțiunea se va desfășura pe o suprafață de 589 ha, pe terenuri care aparțin domeniului public al municipiului Piteşti, și vor fi efectuate, la fel ca data trecută, tot trei treceri. „Intervalele orare în care se va interveni vor fi comunicate în timp util.

Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, Comisiei Naționale a Produselor Biocide, care se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide și care nu afectează viața și sănătatea oamenilor.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident”, transmite municipalitatea.

Și pentru această acțiune de dezinsecție cu elicopterul a fost încheiat un contract tot cu firma care s-a ocupat de precedenta procedură, în luna iulie, Eurodreams Prest, firmă din orașul argeșean Ștefănești (din Valea Mare-Podgoria). La fel ca atunci, prețul pentru cele trei treceri este de 97.167,33 de lei RON (20.527,15 euro).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3