Donaris 930 x 122

primaria pitesti

TÂRG ÎN PITEȘTI – SCHIMBARE DE ULTIMĂ ORĂ

Târg în Pitești – Schimbare de ultimă oră. Mâine, 28 septembrie 2017, de la ora 15, se va desfășura o şedinţă extraordinară în plen a Consiliului Local Piteşti, ocazie cu care va fi făcută și o rectificare bugetară (au venit bani de la Guvern pentru şcoli).

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Un punct important de pe ordinea de zi va fi și modificarea perioadei de desfăşurare a târgului tradiţional Toamna piteşteană.

Potrivit conducerii Primăriei, târgul, care va fi organizat în Piaţa „Vasile Milea” şi în întreaga zonă central-pietonală a Piteștiului, va avea loc în perioada 6 – 15 octombrie 2017, în loc de 13 – 22 octombrie, adică mai devreme decât se stabilise iniţial. Motivul invocat de municipalitate: prognozele meteo care arată că recoltele vor fi mai timpurii.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Deschiderea târgului este programată pentru vineri, 6 octombrie 2017, la ora 10, în Piața „Vasile Milea”.

La târg vor participa producători și comercianţi din Piteşti şi din localităţile limitrofe municipiului, care vor vinde produse de sezon (legume, fructe, preparate din lapte şi carne, ţuică, vin, must etc.). Vor fi şi produse de artizanat ale unor meşteri populari. Nu vor lipsi nici terasele de alimentaţie publică.

Ulterior Târgului, după 15 octombrie, producătorii și comercianții care vor dori vor putea să îşi amplaseze tarabele gratuit vreme de două săptămâni în zona pieţei de gross de la Bowling.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3